Support Area

SobiPro club members with an active subscription are entitled to get ticket support in the support area. For our former club members we provide a free of charge forum to ask other members. If you need professional support with fast answers, feel free to join the club.


Update SobiPro and its applications to the most recent version before reporting a problem!

We are continously improving SobiPro and its applications, fixing bugs and making working with them more easy. Still we see that you report problems for old versions of SobiPro or its applications. Mostly they are already fixed. If you are using an older version of SobiPro, please check the changelog list if your problem is solved in the meantime. It is also worth to read all the fixed issues in our tracker. If you think that this is too much work, simply update SobiPro to the most recent version!

  1. Sergey Pashchenko
  2. Community Area
  3. Thursday, 01 September 2016
Dear Sirs

After upgrade to SobiPro 1.3 I have notice:
Warning: Some entries are missing base data. Please check the configuration.
I think it apply to field_ select.
Please advise how to change.
in the past was exemple buy = "Bid"

Where can I read changes to be made after upgrade?

every year I had subscription and last one Sliver expaired in July.
Actualy need support when sunscription over ^))

Best regards
Sergey
Accepted Answer
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
  1. more than a month ago
  2. Community Area
  3. # Permalink
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
I have the same. Instead of data it shows actually name of option in field_select. Any ideas how to fix this issue?
  1. more than a month ago
  2. Community Area
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
I deleted all and renovated from backup a month ago. Then updated once again and in update available five with fixure.
Very bad way. In the morning done and in noon have file with recomendation.

Thanks
  1. more than a month ago
  2. Community Area
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
SobiPro version 1.3.1, which addresses this issue, is available since 31. August!!
Dipl. Ing. Sigrid Suski, CEO & founder of Sigsiu.NET GmbH
  1. more than a month ago
  2. Community Area
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Hi,

I have upgraded to 1.3.1, but am still seeing the same error in the back end.
On the front end, once I enter the required fields and submit, it gives me a blank page. Entries are not submitted.
Website URL http://allgoodlawyers.net/lawyer-directory/add-listing.html

This is a recent phenomenon, since the directory was working fine BEFORE the 1.3.1 update.

Please advise.
References
  1. http://allgoodlawyers.net/lawyer-directory/add-listing.html
  1. more than a month ago
  2. Community Area
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Thanks for your attention but have two news
1 all working
2 Warning: Some entries are missing base data. Please check the configuration.
recomended file copied

Is any idia?
  1. more than a month ago
  2. Community Area
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
-1
Votes
Undo
Rizwan Butt wrote:

Hi,

I have upgraded to 1.3.1, but am still seeing the same error in the back end.
On the front end, once I enter the required fields and submit, it gives me a blank page. Entries are not submitted.
Website URL http://allgoodlawyers.net/lawyer-directory/add-listing.html

This is a recent phenomenon, since the directory was working fine BEFORE the 1.3.1 update.

Please advise.
"Best Directory" Claims, but with worst support. I poste this issue about a month back and still havent got any feedback on it. Even though I purchased the initial subscription. You people seriously ned to think out your support.
  1. more than a month ago
  2. Community Area
  3. # 6
Accepted Answer Pending Moderation
-1
Votes
Undo
I know this is an old thread, but did you ever solve it? I'm having the same issue with a new installation of SobiPro. It seems to have happened when I deleted a few of the default categories. I have emptied system cache, re-crawled the directory, made sure there were no entries in the deleted categories, made sure there were no abandoned sub-directories. Just seems to be a bug that never got fixed.
  1. 2 weeks ago
  2. Community Area
  3. # 7
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
"Best Directory" Claims, but with worst support. I poste this issue about a month back and still havent got any feedback on it. Even though I purchased the initial subscription. You people seriously ned to think out your support.


Sorry, our support is not for free (even you had an initial subscription) because we have an expensive habit called eating!
Dipl. Ing. Sigrid Suski, CEO & founder of Sigsiu.NET GmbH
  1. 2 weeks ago
  2. Community Area
  3. # 8
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Just seems to be a bug that never got fixed.


"Missing Base Data" message is only a notice that something is not correctly configured. It is not a bug!
Perhaps you deleted something in one place and use it in another.
After you fixed your system, you need to clear the cache to get the message removed.
Dipl. Ing. Sigrid Suski, CEO & founder of Sigsiu.NET GmbH
  1. 2 weeks ago
  2. Community Area
  3. # 9
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

This forum may be used only to ask questions and give answers for SobiPro component and its applications. Advertising, commercial questions and sharing of software of any kind is not allowed. If you need professional support, feel free to join the club and use the ticket system for subscribers. If you have membership-related questions, please use the contact form.
By using this forum, you accept the standard terms of netiquette on forums as you can find for example here.

to Top